fase construcció i gestió d'immobles

Nosaltres apostem per una relació de plena confiança

Perquè entenem que no és fàcil conèixer els processos, les normatives i els contactes professionals en un país que no és el vostre i perquè us sentiu lliures de poder compartir tots els vostres dubtes i desitjos amb nosaltres i així puguem conèixer en profunditat totes les vostres necessitats com a família, guiar-vos i crear, així, la vostra llar ideal.

FASE Construction Management sorgeix de la necessitat que hem detectat de manca d’assessorament en totes les fases del procés de creació d’un habitatge unifamiliar a Girona província i a la Costa Brava, sobretot per a famílies d’un altre país que volen venir a viure i a gaudir d’aquest entorn privilegiat. Si que podem trobar gestors immobiliaris o gestors d’obra, però només cobreixen alguna de les fases de tot el procés: o bé la fase inicial de compra d’un terreny o bé la fase de construcció de l’habitatge.

FASE Construction Management està present en totes les etapes:

documentació legal necessària davant de notari, administració i gestió immobiliària, creació del projecte, gestió de la construcció i tots els tràmits de finalització com la cèdula i el certificat energètic, l’alta de subministres, etc.

Nosaltres creiem fermament que com a casa, no s’hi està enlloc. Per això, és tan important comptar amb un equip de persones expertes que us guiïn, organitzin, dirigeixin i supervisin tot el procés de creació de la vostra nova llar.

FASE Construction Management som aquest equip i incloem a diferents professionals, cadascun expert en les diferents àrees relacionades en la gestió i construcció d’habitatges com: arquitectes, arquitectes tècnics, dissenyadors d’interiors, constructors, gestors i administradors, etc.

La única manera perquè el procés esdevingui un èxit és cuidant cada fase en el desenvolupament del projecte, respectant la qualitat, els terminis i la inversió establerts des de l’inici i fins a la seva finalització.

Entre nosaltres i els nostres col·laboradors portem més de 15 anys dins el món de l’arquitectura i la construcció.

A més a més, vetllem pels vostres interessos escollint sempre entre les millors empreses externes especialitzades de la zona dins del nostre cercle de confiança.