fase construcció i gestió d'immobles

Som el teu equip de gestió, un equip de persones.

Persones que, a través de les seves especialitats us ajudaran a fer-vos el camí més planer cap a la vostra nova llar. No som només uns gestors en la fase de construcció sinó que hi som des del principi de les fases i ens quedem fins al final i més enllà. Som gestors en totes les etapes del procés global que implica tot el projecte de construcció i volem ser una guia de referència a la zona i treballar com a interlocutors únics perquè la vostra experiència sigui un èxit.
 

Som conscients que la majoria de vegades, el procés per construir la vostra llar pot ser complicat i encara més, si el projecte es comença en un altre país. Per això:

FASE Construction Management us acompanya en tota gestió i tràmit que es necessita per construir:

  • Obtenció del permís de residència i tràmits d’estrangeria
  • Recerca i assessorament en elecció del terreny 
  • Tràmits administratius necessaris durant tot el procés i gestions de compravenda
  • Desenvolupament complet del projecte arquitectònic
  • Gestió de llicències davant organismes oficials, visat i permisos d’obra
  • Recerca i contractació d’industrials amb optimització de costos
  • Gestió i supervisió de la construcció de l’habitatge
  • Control pressupostari 
  • Tramitació de documentació de final d’obra
  • Tràmits presencials davant de notari

Amb proximitat i confiança

Els paisatges de les comarques de Girona no discriminen entre el mar i la muntanya sinó que uneixen aquestes paratges naturals perquè en gaudiu al màxim. La seva riquesa paisatgística us dona la possibilitat de realitzar activitats de tot tipus relacionades tant amb la natura, l’esport o la gastronomia en el vostre temps lliure i en un entorn inigualable. A més a més, el clima de la Costa Brava és suau i amable, això permet adaptar-se a les estacions de l’any de forma gradual, sense patir condicions climàtiques extremes.

És sabut per tothom que la Costa Brava és un indret reconegut i de destinació turística, per tant, també hi trobareu una gran oferta comercial i d’oci. La província està perfectament comunicada per autopistes, autovies i carreteres, que faciliten tant el transport privat com el transport públic. Girona té de tot i a l’abast de la mà. És el gran privilegi d’aquesta ciutat mitjana i de tots els indrets que envolten la seva província i el seu ritme i el cost de vida sempre serà més tranquil i més assequible que el d’una ciutat gran.

T’acompanyem en tot el procés

Dominem la vessant tècnica amb el nostre equip d’arquitectes i arquitectes tècnics, la vessant creativa amb el nostre equip de dissenyadors i interioristes i la vessant administrativa amb el nostre equip de gestors i administradors.
Tot això ja us estalvia haver de conèixer un munt de lleis, procediments i d’haver de fer les gestions vosaltres mateixos perquè a FASE Construction Management estem amb vosaltres des de les primeres reunions inicials i fins a l’acabament de tot el projecte. Amb la seguretat que comporta tenir sempre la vostra persona de contacte a la zona i de la zona i amb total confiança. Deixar tot el procés a les nostres mans és tenir la seguretat de prendre bones decisions, d’estalvi de temps i de que, al final, la vostra llar sigui única i singular, en la mesura de les vostres necessitats.
Alhora el nostre equip us anirà informant constantment de tots els passos que s’estiguin donant i l’evolució de la construcció de casa vostra.

Nosaltres hem nascut, crescut i viscut aquí i coneixem la Costa Brava i Girona com el palmell de la nostra mà. Per això, disposem de tota una xarxa de professionals i podem assessorar-vos amb coneixement i claredat.

Esteu pensant en una inversió?

Si el vostre objectiu és invertir en habitatges de venta o lloguer a la Costa Brava també us podem assessorar i gestionar en tot el procés.